torstaina, joulukuuta 13, 2012

Herkkuja
 Näin Herkku ja koukku-blogissa maistuvan tuntuisen ohjeen rosmariinipikkuleivistä. Tein oman versioni. Lisäsin vielä reippaan annoksen morttelilla kevyesti murskattuja punapippureita. Mantelin jätin minäkin pois alkuperäisestä ohjeesta.
 
Tuoksut oli kyllä mahtavat leivonnan joka vaiheessa!

Voita ei mikään voita.

Ohje ja elmutettu pökäle.

Sulaa nautintoa.

Juustoa kaveriksi. Tai glögiä. Mehua? Punkkua kenties?

 Pyöräytin myös grissinejä. Niihin raastoin kaikki kuivahtaneet goudankannikat jääkaapista ja murskasin paljon itse kasvatettua chiliä+mustapippuria. Mukava jälkipotku jäi kieleen. Osan jauhoista korvasin ruisjauhoilla.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti